BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘QUVCHILARNING O‘QISH SAVODXONLIGINI MATN TAHLILI ASOSIDA BAHOLASH - Abdurazakova, N. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2024)
В статье описана оценка навыков чтения учащихся начальных классов на основе анализа текста.