ҚАРАҚАЛПАҚ МАТЕМАТИКАЛЫҚ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫНЫҢ ҚӘЛИПЛЕСИЎИ ҲӘМ РАЎАЖЛАНЫЎЫ ҲАҚҚЫНДА - Нуржанов, О.Д. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2024)
В статье идёт речь о формировании и развитии каракалпакской математической терминологии.