TÁLIM MÁMLEKETLIK EMES TILLERDE ALÍP BARÍLATUǴÍN KLASLARDA QARAQALPAQ TILI SABAQLÍǴÍNDAǴÍ ÁDEBIY MATERIALLARǴA TALQÍ (10-klass materialları mısalında) - Mambetova, G.A. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2023)
В статье анализируются литературные материалы, преподаваемые на каракалпакском языке в классах, где обучение ведётся не на государственном языке.