БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Халмуратов, И.Т. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2023)
В статье рассматриваются условия развития инновационной деятельности будущих учителей.