ЎЗБЕКИСТОННИНГ РЕАЛ ИҚЛИМ ШАРОИТИДА ҚУЁШ ПАНЕЛЛАРИДА ЮЗАГА КЕЛАДИГАН НУҚСОНЛАРНИНГ ТАЪСИРИНИ ЭКСПЕРИМЕНТАЛ ТАДҚИҚОТЛАР АСОСИДА АНИҚЛАШ - Комилов, М.М. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2023)
В данной статье представлена краткая информация о влиянии дефектов поверхности солнечных панелей в реальном климате Узбекистана на эффективность производства электроэнергии.