ҲӘЗИРГИ ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНДЕГИ АТЛЫҚЛАРДЫҢ МОДАЛЬ МӘНИ АҢЛАТЫЎШЫ ФОРМАЛАРЫ ҲӘМ ОЛАРДЫҢ ЖАСАЛЫЎ УСЫЛЛАРЫ - Бекбергенова, Г.А. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2022)
В данной статье анализируются формы имен существительных, выражающих модальное значение в каракалпакском языке и вопросы их образования