МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР БИЛАН АЛОҚА ЎРНАТИШДА УЛАР КОММУНИКАТИВ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ АНИҚЛАШ - Дж.Бекова, Ш. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2020)
В статье рассматривается роль психологических характеристик в развитии коммуникативных навыков, защита дошкольников от трудностей в обучении коммуникативным навыкам.