ЎЗБЕКИСТОНДА МИЛЛАТЛАРАРО ТОТУВЛИКНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ ВА УСТУВОР ЙЎНАЛИШЛАРИ - Қутлымуратов, Ф.Қ.; Хабибуллаева, Д.К. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2020)
В статье описаны правовые основы и приоритеты обеспечения межнационального согласия в Узбекистане.