ЖАСЛАР АРАСЫНДА ЖЫНАЯТШЫЛЫҚТЫҢ АЛДЫН АЛЫЎДА МӘҲӘЛЛЕНИҢ ОРНЫ ҲӘМ РОЛИ - Реймбаев, А. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2018)
В статье речь идёт о роли и значимости института махалли в предотвращении преступности среди молодёжи.