ҚИСҚА МАСОФАГА ИХТИСОСЛАШУВЧИ ЮГУРУВЧИЛАР ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИНГ УЛАР ОРГАНИЗМИНИНГ ТУРЛИ ТОМОНЛАРИГА ТАЪСИРИ - Утепбергенов, А.К.; Ядгаров, Б.Ж. (НАУКА и ОБЩЕСТВО, 2018)
В статье освещаются вопросы планирования и организации подготовки спортменов по лёгкой атлетике в годичном цикле.