Abdulla Oripov she’riyatida umuminsoniy qadriyatlar talqini - Kenjaev, F. (ILIM hám JÁMIYET, 2018)
Mazkur maqolada oʻzbek she'riyatida umuminsoniy muammolarning badiiy talqin qilinishi, shoirlarning ijodiy individualligi, badiiy mahorati kabi masalalar A.Oripov ijodi misolida nazariy va badiiy tahlil qilinadi.