Respublika iqtisodiy rayonlari sanoati ixtisoslashuvining umumiy jihatlari - Roʻzmetov, D.R; Komilova, F.M (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqolada respublika iqtisodiy rayonlarining sanoatining mustaqillik yillarida diversifikatsiyalanishi hamda modernizatsiyalanishi va natijada ixtisoslashuvi o‗zagarishining umumiy jihatlar tavsiflangan.