Kattalar ta’limi pedagogik muammo sifatida - Davletova, A.A (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada katta yoshdagilarning yosh davrlari klassifikatsiyasi, olimlarning kattalik tushunchasi haqidagi fikrlari bayon etiladi. Shunday qilib, aksariyat olimlar asosiy e’tiborni katta yoshli odamning voyaga yetmagan- lardan (bolalar va oʻsmirlar) farq qiluvchi ijtimoiy-psixologik xususiyatlariga qaratadilar.