Baslawısh klass oqıwshılarında baylanıslı sóylewdi qáliplestiriwdiń teoriyalıq hám metodikalıq áhmiyeti - Reyembaeva, A.P (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
The article presents a number of concepts on the importance and tasks of the development of students' speech in pri-