Multimedia vositalari asosida talabalarni madaniyatlararo kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirish texnologiyalari - Tleumuratova, A.B (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Ushbu maqolada talabalarni madaniyatlararo kommunikativ kompetensiyasini multimedia asosida rivojlantirish texnologiyalari, dars jarayonida auditoriya muhitida qo‗llanilishi orqali samarali natijaga erishish usullari haqida so‗z boradi.