Boshlangich sinf o‗quvchilari nutqini o‗stirish yo‗llari va usullari - Babasheva, G.B (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada boshlang‗ich sinf o‗quvchilarining nutqini o‗stirish yo‗llari va metodlari borasida so‗z yuri- tiladi. Bir nechta metodlar namuna sifatida yоritib beriladi.