Спорт жамоаларида психологик хизмат кўрсатишнинг ижтимоий-психологик хусусиятлари - Арзымбетов, Т.Т (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Мазкур мақолада психологик хизмат кўрсатиш муаммоси маълум маънода, илмий психологиянинг етакчи йўналишларидан бири сифатида қаралиб, спорт жамоаларида психологик хизмат кўрсатишнинг ижтимоий-психологик хусусиятлари тадқиқ этилган.