Google Docs imkoniyatlaridan ta'lim jarayonida foydalanish va Google formsda onlayn testlar yaratish - Allamuratova, V.Z (ILIM hám JÁMIYET, 2022)
«Google Docs imkoniyatlaridan ta‘lim jarayonida foydalanish» bugungi kunda informatika va axborot texnologiyalari fanini o‗qitishda masofani saqlagan holda amaliyotda qo‗llash va foydalanish uchun tavsiya etiladi.