Замахшарий асарларида сабр ва қаноат тушунчалари талқини - Сулаймонова, Н. (ILIM hám JÁMIYET, 2020)
Мазкур мақолада аллома Маҳмуд Замахшарийнинг “Атвоку-з-захаб” ("Олтин шодалар") номли дидактик асаридаги сабр ва қаноат тушунчалари талқинига бағишланган қарашлари, панд-насиҳатлари ажратиб олиниб, таҳлил этилган.