СУРХАНДӘРЬЯ ҚАРАҚАЛПАҚЛАРЫ ТИЛИНДЕ ДАЎЫСЛЫ СЕСЛЕРДИҢ ҚОЛЛАНЫЛЫЎ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Прекеева, Амангүл (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
The article compares vowel sounds in the Surkhandarya Karakalpak language with the Karakalpak literary language and analyzes their usage.