ETNOPEDAGOGIK QADRIYATLARNING RIVOJLANISh BOSQIChLARI - Pazilov, Arzi Kenjebaevich (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Maqolada ilmiy manbalarga asoslangan holda etnopedagogik qadriyatlarning rivojlanish bosqichlari davrlashtirilib ko‘rsatiladi. Chuningdek, har bir bosqichdagi etnopedagogikaga oid tadqiqodlarning o‘ziga xos yunalishlariga ham e’tibor qaratiladi.