FUNKSIONAL YONDAShUV ASOSIDA BOʻLAJAK TARBIYAChILARDA KREATIV FAOLLIKNI RIVOJLANTIRIShNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Nurjanova, Rayxan Urazbaevna (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Mazkur maqolada funksional yondashuv asosida bo’lajak tarbiyachilarda kreativ faollikni rivojlantirishning pedagogik-psixologik xususiyatlari, kreativ faollik pedagogning kasbiy faoliyatida yangicha yondashuvlar, kasbiy pedagogik faoliyatning progressiv yoʻnalishi, tafakkur va ijodkorlik orasidagi munosabatlar bayon etilgan.