ТӨЛЕПБЕРГЕН ҚАЙЫПБЕРГЕНОВТЫҢ “ҚӘЛБИМНИҢ ҚАМУСЫ” ШЫҒАРМАСЫНДА ДИНИЙ-ФИЛОСОФИЯЛЫҚ ОЙ-ПИКИРЛЕРДИҢ СӘЎЛЕЛЕНИЎИ - Жаксимов, Исабай Токтабаевич (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
The article analyzes the educational significance of the religious and philosophical views of the writer Tolepbergen Kayipbergenov in his artistic works.