СОҒЛОМ ОИЛА – МУСТАҲКАМ ЖАМИЯТ АСОСИ - Утепова, Генжехан Балтабаевна (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Мазкур мақолада оила нима, уни демографик нуқтаи назардан ўрганиш, оиланинг мезонлари ва вазифаларини таҳлил қилиш, “Оила кодекси” ва мустаҳкам оила мустаҳкам жамият асоси эканлиги ҳақида сўз боради.