UMUMUY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA MATEMATIKA FANINI O‘QITIShDA TA’LIM TEXNOLOGIYASI INNOVATSION MODELINING O‘RNI - Kuvandikova, D.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2026)
Ushbu maqolada, ta’lim texnologiyasining innovatsion modeli asosida matematika fanini o‘qitish orqali raqobatbardosh kadrlarni innovatsion tayyorlash va shaxsni shakllantirishda uning ro‘li ilmiy tomondan ochib berilgan.