KIChIK MAKTAB YOShIDAGI BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI ShAKLLANTIRIShNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Allayarov, M.J. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqolada yosh o‘quvchilarda ekologik ongni shakllantirishning psixologik asoslari tahlil qilinadi.