QIZLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLAShNING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Kossheterova, A.J. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi davrda qizlarni oilaviy hayotga tayyorlashning dolzarb masalalari yoritilgan. Ta’lim tizimidagi kamchiliklar, an’anaviy va zamonaviy qarashlarning to‘qnashuvi, psixologik va emotsional tayyorgarlikning yetarli emasligi kabi muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, bu muammolarning yechimlari sifatida oila, maktab va mahalla hamkorligining ahamiyati asoslab berilgan. Maqolada nazariy manbalar tahliliga tayanilgan holda amaliy tavsiyalar keltiriladi.