SO‘Z TURKUMLARINI O‘RGANISh METODIKASI - Atiyazov, S.J. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada so‘z turkumlarini o‘rganish metodikasining ahamiyati va ushbu sohani qay tarzda o‘qitish haqida ma’lumot berilgan. Bundan tashqari so‘z turkumlarini o‘qitish metodikasi bo‘yicha amaliy misollar va mashqlarni interfaol usullardan foydalangan holda taqdim etish borasida so‘z boradi.