OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA ANALITIK KIMYO FANINI OʻQITIShNING METODIK TIZIMINI TAKOMILLAShTIRIShNING AHAMIYATI - Umrbekova, M.U. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Oliy oʻquv yurtlarida Analitik kimyo fanini oʻqitish metodik tizimini takomillashtirishda taʼlim jarayonida talabalar bilimini yanada samarali va zamonaviy shakllarda rivojlantirish maqsadida oʻqitish usullari va metodikalarni yangilashni oʻz ichiga oladi. Analitik kimyo fanining oʻqitilishi ilmiy va amaliy jihatdan juda muhim boʻlib, uni takomillashtirish uchun fan mazmunini yangilash va modernizatsiya qilish muhimdir.