DOSTON IJROChILIGI AN’ANALARIDAN FOYDALANIShNING NAZARIY ASOSLARI - Annakulova, D.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqolada doston ijrochiligi va uning mazmuni, tushunchasi, doston ijrochiligining kashfiyotchilari, ularning kasbiy-ijrochilik an’analari hamda undan foydalanishning nazariy asoslari tahlili keltirib o‘tilgan.