ADABIY MAKONNING KOMPOZITSION YAXLITLIGI - Allanazarova, F.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada badiiy xronotopning kompozitsion yaxlitligi, matnning qay tariqa yuzaga chiqishi, yozuvchi konsepsiyasining o‘ziga xosligi, mifologik talqin birikuvining zamonaviyligi idrok va tasavvur yig‘indisi singari ko‘plab komponentlar shartlanganlik hosilasi bilan izohlanadi.