ShAHRISABZ VA MAYDANAK BALAND TOG‘ TURISTIK MARKAZINING EKOTURISTIK IMKONIYATLARIDAN SAMARALI FOYDALANISh MASALALARI - Yarashev, Q.S.; Badalov, O.B.; Yusupov, B.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqola Shahrisabz va Maydanak baland tog‘ turistik markazining ekoturistik imkoniyatlari va ulardan samarali foydalanish masalalariga bag‘shlangan. Asosiy e’tibor havzaning tog‘ va tog‘oldi hududlarida turizmning istiqbolli tarmoqlarini rivojlantirishga katta e’tibor qaratilgan.