OʻQUVChILAR TARBIYASIDA MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLARNING OʻRNI - Jovliyev, J.A. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Yoshlar tarbiyada milliy va umuminsoniy qadriyatlar oʻrni beqiyos ekanligi koʻrsatib oʻtilgan. Yoshlar ta’lim-tarbiya jarayonida milliy qadriyatlar orqali tarbiyalash muhimligi aytib oʻtilgan.