ҚОРАҚАЛПОҒИСТОНДА МАДАНИЯТ СОҲАЛАРИ РИВОЖЛАНИШИНИНГ АСОСИЙ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ ВА ҲОЛАТИ (2017-2023 йиллар) - Хужаниязов, У.Е. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Мазкур илмий мақолада 2017-2023 йилларда Қорақалпоғистон Республикаси маданияти ва санъати соҳасидаги ютуқлар ҳақида айтилган.