PEDAGOGIK PROGNOSTIKANING OʻQITUVCHI FAOLIYATIDA TUTGAN OʻRNI HAMDA KOMPONENTLARINI RIVOJLANTIRISH ZARURIYATI - Seytmuratova, T.Q. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Maqolada pedagogik prognostikaning oʻqituvchi faoliyatida tutgan oʻrni va komponentlarini rivojlantirish zaruriyati haqida soz yuritiladi.