BOSHLANG‘ICH SINFLARDA OʻYINLI OʻQITISH VA VIZUAL MATERIALLAR YORDAMIDA INGLIZ TILINI TEZKOR O‘RGATISHNING AHAMIYATI - Saparbaeva, S.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ingliz tilini tezkor o‘rganish ko‘nikmalarini rivojlantirish metodlari o‘rganilgan. Tadqiqotda o‘yin asosidagi o‘qitish, vizual va audio materiallar kabi tezkor o‘rgatish texnologiyalari qo‘llanilib, o‘quvchilarning tilni o‘zlashtirish darajasini oshirish maqsad qilingan. Olingan natijalar ko‘rsatdiki, tezkor o‘qitish usullari boshlang‘ich ta’lim jarayonida samarali bo‘lib, o‘quvchilarning lingvistik ko‘nikmalarini tez va samarali shakllantirishga imkon beradi. Maqola natijalari o‘quv jarayonida tezkor o‘rganish metodlarini qo‘llashning amaliy ahamiyatini ko‘rsatib beradi.