MAMLAKATIMIZDA INKLYUZIV TA’LIMNING HOZIRGI HOLATI VA RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Pirniyazova, G.N. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda inklyuziv ta’limning hozirgi kundagi holati, qabul qilingan meyoriy-huquqiy asoslari, inklyuziv ta’lim ishtirokchilari uchun yaratilgan sharoitlar hamda hozirgi kunga qadar inklyuziv ta’limga qamrab olingan alohida ta’lim ehtiyoji mavjud bolalarning ko‘rsatkichlari tahlil qilingan va nazariy ma’lumotlar berilgan.