QARAQALPAQ XALÍQ DÓRETPELERI TIYKARÍNDA JASLARDÍ ÁDEP-IKRAMLÍLÍQQA TÁRBIYALAW DÁSTÚRLERI - Saparov, A.T. (ILIM hám JÁMIYET, 2025)
The article describes the situation of the Karakalpak people and the problems of literary education of youth from a pedagogical point of view.