SHARQIY USTYURTTA O‘SUVCHI MADANIY O‘SIMLIKLARINING YOVVOYI AJDODLARIDAN BIRI AGROPYRON DESERTORUM SCHULT. NING HOZIRGI HOLATINI BAHOLASH - Ajiev, A.B.; Allamuratov, E.T. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada Sharqiy Ustyurtta o‘siuvchi madaniy o‘simliklarining yovvoyi ajdodlaridan biri Agropyron desertorum Schult. ning hozirgi holatini baholash, iqtisodiy ahamiyati o‘rganish va o‘simlikning ontogenezini o‘rganish bo‘yicha tahlillar ólib borilgan.