O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH OMILLARI, MEXANIZMLARI VA JIHATLARNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TAHLILI - Yuldasheva, N.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni kasb-hunarga bo‘lgan qiziqishi, layoqati, moyilligi omillari, mexanizmlarini aniqlash bo‘yicha ijtimoiy-psixologik so‘rovnoma natijalarining psixologik ilmiy tahlili va ularni amaliyotda qo‘llash borasida ma’lumotlar yoritilgan.