THE USAGE OF TECHNOLOGY IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ENVIRONMENT - Atadjanova, D.A. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqola til ko‘nikmalarini yaxshilash va hamkorlikda o‘rganish muhitini yaratish orqali muvaffaqiyatli darslarni o‘tkazish uchun texnologiya platformalaridan foydalanish muhimligini ta’kidlaydi.