ҚУЁШ ФОТОЭЛЕКТРСТАНЦИЯЛАРДА МАВСУМИЙ ЭЛЕКТР ЭНЕРГИЯ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ САМАРАДОРЛИГИГА ТАШҚИ МУҲИТ ТЕМПЕРАТУРАСИ, ШАМОЛ ТЕЗЛИГИ АҲАМИЯТИ ВА ЧАНГНИНГ ТАЪСИРИ - Комилов, М.М. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ушбу мақолада қуёш фотоэлектрстанциянинг мавсумий электр энергия ишлаб чиқаришга таъсири кўрсатувчи ташқи омиллар ўрганилган.