HUQÍQÍY TÁRBIYANÍŃ JASLAR TÁRBIYASÍNDA ROLI - Yerejepov, M. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada huquqıy tarbiya tushunchasi, maktab o’quvchilarida huquqiy tarbiyani shakllantirishda qabul qilinayotgan normativ hujjatlar va amalga oshirilishi zarur chora-tadbirlar xususida so’z yuritilgan.
Keywords: huquq; majburiyat; tarbiya; sifat; o’qitish; maktab; mahalla; normativ hujjatlar; nızom; huquqiy ong; huquqiy bilim