OLIY TA’LIM MUASSASALARIDAGI TARBIYAVIY ISHLAR JARAYONLARI VA BOSHQARISH MEXANIZMLARIDAGI MAVJUD MUAMMOLAR TAHLILI - Dadaqo‘ziev, M.R. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Bu maqolada oliy ta’lim muassasalarida tarbiyaviy ishlar jarayonlari va boshqarish mexanizmlaridagi mavjud muammolar tahlili keltirilgan. Maqola oliy ta’lim muassasalaridagi tarbiyaviy ishlar jarayonlarini mustahkamlash uchun foydali bo‘ladi.