O‘ZBEKISTONDA AHOLIGA XIZMAT KO‘RSATISH SOHALARINI GEOGRAFIK JIHATDAN TADQIQ ETISH TAJRIBALARI - Uzakbaev, K.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasida aholiga xizmat ko‘rsatish sohalari geografiyasi, uning asosiy yo‘nalishlari, hududiy va davriy xususiyatlari ochib berilgan. Shuningdek, aholiga xizmat ko‘rsatish geografiyasi bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar, yirik monografik asarlarning mazmun va mohiyati tahlil qilingan.