O‘QUVCHILARNING O‘QUV YUTUQLARINI BAHOLASHDA «GOOGLE FORMS»NING IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Pardayev, Sh.M. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning bilim, ko‘nikma va malakalarini onlayn nazorat qilish va baholashda onlayn servis Google Forms ning imkoniyatlaridan foydalanish haqida fikr yuritiladi.