DENE TÁRBIYASÍ HÁM SPORT PENEN SHUǴÍLLANÍWDA EKOLOGIYALÍQ FAKTORLARDÍŃ TÁSIRI - Ramazanov, M.B. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Maqolada sportchı organizmiga atrof-muhit va ekologik omillarning ta’siri, tabiatning tabiiy sog‘lomlashtiruvchi vositalaridan foydalanishning zarur omillari boʻyicha tavsiyalar berilgan.