XX ÁSIRDIŃ 20-30-JÍLLARÍNDA SOVET HÚKIMETINIŃ QARAQALPAQSTANDAǴÍ DINGE QARATÍLǴAN SIYASATÍ HÁM DE GÚRESIWSHI QUDAYSÍZLAR AWQAMÍ ISKERLIGI - Zinatdinov, N.K. (ILIM hám JÁMIYET, 2024)
Mazkur maqolada XX asrning 20-30-yillarida Sovet hukumatining Islom diniga nisbatan siyosati doirasida Qoraqalpoǵistonda ”Kurashchan xudosizlar ittifoqi”ning yuritgan faoliyati, uning musulmonlarga nisbatan qilgan qattiq bosimi tahlil qilinadi.