PEDAGOGIK JARAYONDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Sobirov, D.S. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Mazkur maqolada, ta’lim tizimini axborotlashtirish jarayonida professor-o‘qituvchi asosiy rol o‘ynashi, ta’limni axborotlashtirishning muvaffaqiyati bevosita professor-o‘qituvchining AKT sohasidagi bilim darajasiga va uning ushbu sohadagi ko‘nikmalarini o‘qitishda qo‘llashiga bog‘liqligi hamda elektron ta’lim va ta’limni boshqarish, ta’lim muassasalarida kadrlar tayyorlashning axborot texnologiyalarini qo‘llash, bu borada ilmiy tadqiqotlar olib borish kabi masalalar pedagogik jihatdan tahlil etiladi.