Chizmachilikni o‘qitishda zamonaviy pedagogik texnologiyalarNI tatbiq etish vositalari - Esboganova, B. (ILIM hám JÁMIYET, 2023)
Maqolada oliy ta’lim chizmachilik fanini o‘qitishda pedagogik texnologiyalarni tatbiq etish orqali dars samaradorligini hamda talabalarni faolligini oshirish metodikasi bayon qilingan.